Μιλάει για την εμπειρία της η Μ.Τ. 49 ετών

2017-08-25 16:16

www.facebook.com/thepsylab/photos/a.586467694831050.1073741829.502615076549646/967510333393449/?type=3&theater

 

"Από τα πρώτα χρόνια της ενήλικου ζωής μου είχα μάθει ότι η κατάθλιψη μπορεί να χτυπήσει την πόρτα του καθένα και πως δεν είναι ντροπή να μιλήσεις γι' αυτό. Όταν όμως πριν 2 χρόνια έκαναν την εμφάνισή τους μια σειρά από ανησυχητικά συμπτώματα (όπως αϋπνίες, άγχος, διαταραχές όρεξης, αδυναμία συγκέντρωσης) δυσκολευόμουν και στις πιο απλές δραστηριότητές μου, πόσο μάλλον στο να ψάξω για μια εναλλακτική -όπως επιθυμούσα- από τις συμβατικές θεραπείες, αφού με από τη μια με αυτές είχα ξεπεράσει παλιότερα ένα απλό αλλά επίμονο πρόβλημα υγείας και από την άλλη ήθελα να αποφύγω τη χρήση χημικών σκευασμάτων, με τις παρενέργειες και τις εξαρτήσεις τους.
Τελικά δεν την απέφυγα κι ενώ η ικανότητα διαχείρισης της καθημερινότητάς μου παρέμενε ανεπαρκής, έμαθα μέσω ενός φίλου για το The Psy Lab.gr 
Και στ' αλήθεια δεν περίμενα να υπάρχει στην Ελλάδα τέτοιου είδους αξιόπιστο Εργαστήριο. Τίποτα από ό,τι κι αν γνώριζα, από όσα κι αν είχα διαβάσει σχετικά δεν θα μπορούσε να με είχε προετοιμάσει για την έκπληξη που θα δοκίμαζα όταν με την πρώτη κιόλας συνεδρία αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για μια τελείως διαφορετική προσέγγιση, με άμεσα αποτελέσματα κ μάλιστα έτσι απλά, εντελώς ανώδυνα κι απρόσμενα ευχάριστα!
Το πιο ουσιαστικό όμως για εμένα ήταν όταν στην πορεία της διαδικασίας κι ενώ άρχισαν να μειώνονται θεαματικά όλα εκείνα τα δυσάρεστα συμπτώματα, διαπίστωσα ότι βελτιωνόταν η σχέση μου με το στενό κ το ευρύτερο περιβάλλον μου, η σχέση μου εν τέλει με το ίδιο αυτό "όχημα" της ύπαρξής μου, το σώμα μου και η συνολικότερη υγεία μου. 
Τα προβλήματα στη ζωή ποτέ δεν λείπουν όμως η πολύπλευρη οπτική με την οποία άρχισα να τα κοιτάζω, η στάση μου απέναντι σε αυτά και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζω όχι μόνο έγινε σαφώς πιο ικανοποιητικός, πιο πλούσιος - κι ομολογώ σε πολλά καλύτερος από ποτέ- αλλά συγχρόνως με οδήγησαν σύντομα (κ στην αρχή χωρίς καλά καλά να το καταλάβω) στο να μαθαίνω όλο και περισσότερους τρόπους αλλά κι αφορμές για να συμμετέχω κ στις πιο μικρές χαρές της ζωής, παράλληλα με το ανακαλύπτω κάθε τόσο καινούριες.
Και πόσο χαίρομαι πια όταν βλέπω την καθημερινότητά μου γεμάτη ευκαιρίες για πολύτιμα μαθήματα ζωής που περιμένουν από εμένα και μόνο να τους δείξω τον καλύτερό μου εαυτό!
Για τούτο και μόνο - αλλά και για πολλά περισσότερα θα ήθελα ευκαιρίας δοθείσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον κ. Δημοσθένης Παναγιώτου κ προς όλους τους συνεργάτες του The Psy Lab.

Αναζήτηση στο site

 

Επιστημονική λύση

 

Απλά

 

Φυσικά

 

Χωρίς ουσίες ή παρενέργειες

© 2014 The Psy Lab - All rights reserved

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode