Μιλάει για την εμπειρία της η Κ.Κ. 34 ετών

2017-08-25 16:08

www.facebook.com/thepsylab/photos/a.586467694831050.1073741829.502615076549646/1129267580551056/?type=3&theater

 

 

"Είμαι η Κ.Κ και είμαι 34 ετών, απόφοιτη πανεπιστημίου με μεταπτυχιακά. Η πρώτη μου επαφή με το The Psy Lab ήρθε έπειτα από ένα σοβαρό χειρουργείο και παρότρυνση του θεράποντα ιατρού μου καθώς παρουσίαζα έντονα συμπτώματα άγχους και κρίσεις πανικού. Η καθημερινότητα μου κατακλυζόταν από αδυναμία διαχείρισης και των πιο απλών καταστάσεων . Από την πρώτη κιόλας συνεδρία ο κ. Δημοσθένης διέγνωσε μελαγχολία, την οποία επέλεξα να αγνοήσω, θεωρώντας ότι έχω μόνο έντονο άγχος. Διάλεξα μετά από πολύ σκέψη τελικά να αφεθώ στη βοήθεια της Νευροτεχνολογίας και αυτού του τρόπου διαχείρισης των κρίσεων πανικού και δεν έπεσα έξω. Ακολούθησαν λίγες συνεδρίες και βρήκα τη δύναμη να συνεχίσω τις δραστηριότητες μου. Και τα κατάφερνα μέχρι τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπη με την ανεργία. Και τότε ήρθε στην επιφάνεια η λανθάνουσα μελαγχολία και άρχισε ύπουλα να δίνει τη θέση της στην κατάθλιψη. Αργά και σταδιακά άρχισα να κλείνομαι στα σκοτάδια, να κρύβομαι κάτω από παπλώματα, να αρνούμαι το φως του ήλιου, να κοιμάμαι πολλές ώρες ή να μένω άυπνη για μέρες. Το μυαλό μου να με βομβαρδίζει με σκέψεις θανάτου και η «φασαρία» μέσα μου να γίνεται όλο και πιο ενοχλητική. Όταν χτύπησα ξανά την πόρτα του κ. Δημοσθένη, ύστερα από πίεση των γονιών μου, του ζήτησα να έχει κλειστά παντζούρια και να μιλήσουμε στο σκοτάδι… Την πρώτη απόφαση την πήρα όταν επέλεξα να μην πάρω χημικά φάρμακα και να ακούσω τη συμβουλή του κ. Δημοσθένη ότι και σ αυτή μου τη δυσκολία μπορούσα να εμπιστευτώ τη Νευροτεχνολογία. 
Η Νευροτεχνολογία κατάφερε να με ηρεμήσει σε πρώτη φάση, να κατευνάσει τις έμμονες ιδέες μου, να σταματήσει τη «φασαρία» και εντέλει να με κάνει να σκέφτομαι καθαρά με το μυαλό και την καρδιά στην αναλογία που μου ταιριάζει για να διαχειρίζομαι τη ζωή και τις προκλήσεις της. Γιατί ναι, πλέον δεν έχω προβλήματα να λύσω αλλά προκλήσεις να ζήσω. Δεν ξαναμίλησα για άγχος αλλά για δημιουργική προσπάθεια. Κατάφερα να φτιάξω τις σχέσεις με τους γύρω μου καθώς δεν αποτελούσαν απειλή αλλά μέσο για να γίνομαι καλύτερη και πιο δυνατή. Έμαθα να ακούω τα θέλω μου, να λέω «όχι» σε τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους. Κατάφερα να ερωτευτώ, να αγαπήσω, να πιστέψω , να τολμήσω, να ρισκάρω, να ζήσω. Και όλα αυτά χωρίς παρενέργειες και εξαρτήσεις. Το αντίθετο, κάθε φορά αποζητούσα όλο και λιγότερο τις «εξωτερικές ενισχύσεις» επειδή το μυαλό μου, σαν να θυμάται, δημιουργεί μόνο του την ηρεμία για να χαλαρώσω και να σκεφτώ. Κατάφερα χωρίς να βελτιώσω απαραίτητα όλους τους τομείς της ζωής μου, να βελτιωθώ εγώ!
Στο σήμερα, γυρνώντας τη σκέψη μου πίσω, αδυνατώ να θυμηθώ όλα τα αρνητικά συναισθήματα μου. Συναντώντας ανθρώπους δυστυχείς, πιεσμένους και μπερδεμένους αναρωτιέμαι, πώς δεν τους έχει μιλήσει κανείς για το θαύμα της Νευροτεχνολογίας. Το μοναδικό αυτό δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας για τον εαυτό μας! Γιατί αν δεν μας φροντίσουμε εμείς, τότε ποιος? Ελπίζω να μην διστάσει κανείς να μοιραστεί τις αγωνίες του σ αυτόν τον καταρτισμένο επιστήμονα, να ξαπλώσει, να κλείσει τα μάτια και να αφήσει το μυαλό του να ανακαλύψει τον νέο του εαυτό!"

 — στην τοποθεσία 

Αναζήτηση στο site

 

Επιστημονική λύση

 

Απλά

 

Φυσικά

 

Χωρίς ουσίες ή παρενέργειες

© 2014 The Psy Lab - All rights reserved

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode